Busquem millorar la teva llar o empresa amb solucions eficients i a mida.

Estem compromesos amb l'excel·lència en cada detall dels nostres serveis.

Creada per donar servei d’instal·lacions integrals i manteniment, tant a particulars com a empreses. Compta amb un equip amb capacitat tècnica acreditada, experiència i altament qualificat, prioritzant l’atenció als nostres clients i oferint solucions a cada cas.


Ivsa es una empresa amb vocació de servei, especialitzada en el sector de les energies renovables, compromesa amb el medi ambient per permetre vides més netes, ecològiques i sostenibles, amb l’objectiu de reduir la contaminació i les emissions CO2.

Instal·lacions

Oferim serveis d'instal·lació eficients i fiables per a tot tipus de projectes, des de sistemes elèctrics fins a domòtica avançada.

Vigilància

Assegura la protecció del teu espai amb els nostres sistemes de vigilància de darrera generació, càmeres de seguretat i monitoratge en temps real.

Seguretat

La teva tranquil·litat és la nostra prioritat. Implementem mesures de seguretat efectives per protegir-te contra qualsevol risc o amenaça.

Accessos

Optimitza el control d'accés amb les nostres solucions intel·ligents. Sistemes de tancaments i control d'entrades per garantir la seguretat del teu espai.

Oferim assessorament professional per a l’elecció del seu equipament per a cobrir les necessitats energètiques de manera òptima.

La nostra empresa està inscrita al Registre d’Empreses Acreditades (REA), garantint la qualitat i legalitat dels nostres serveis d’instal·lació.
Som membres actius del Gremi d’Instal·ladors, la qual cosa ens permet estar sempre al dia amb les millors pràctiques i innovacions del sector.
×