Instal·lacions elèctriques

Realitzem tot tipus d’instal·lacions elèctriques en baixa tensió. Execució de projectes d’instal·lacions elèctriques i expedició de certificats corresponents d’acord amb la normativa vigent. Proporcionem en tot moment solucions a les necessitats de cadascun dels clients.

Instal·lació elèctrica bàsica

Fem instal·lacions elèctriques bàsiques segures i eficients per a diferents tipus de propietats. Garantim la connectivitat adequada i el correcte funcionament del sistema elèctric.

Il·luminació interior i exterior

Oferim dissenys d’il·luminació per a interiors i exteriors que creen un ambient acollidor i funcional. Destaquem els millors detalls del teu espai amb una il·luminació adaptada a les teves necessitats.

Noves edificacions

Estem especialitzats en instal·lacions elèctriques per a noves construccions. Col·laborem amb arquitectes i constructors per proporcionar una infraestructura elèctrica completa i eficient.

Reforma integral o parcial

Sigui una reforma integral o parcial, ens ajustem a les teves necessitats. Renovem i millorant els sistemes elèctrics per a un espai més modern i funcional.

Vols parlar amb nosaltres?

Estem aquí per respondre a totes les teves consultes. Contacta amb nosaltres ara mateix i descobreix com podem ajudar-te a transformar el teu espai en un lloc més eficient i sostenible. Esperem amb il·lusió escoltar-te!
×